20:29 / 03.10.2021.

Autor: T.D./HRT

Krznar: Možemo žaliti što je reprezentativna pauza

Damir Krznar

Damir Krznar

Foto: Luka Stanzl / Pixsell

Dinamo je uvjerljivo svladao Hrvatski dragovoljac na Maksimiru s 8:0, a trener Damir Krznar nije mogao sakriti osmijeh na licu nakon uvjerljive predstave njegovih izabranika.

- Prekrasna večer, puno nam je toga polazilo za nogom, postigli smo sedam-osam prekrasnih pogodaka. Ima i nešto za čime možemo žaliti. Možemo žaliti što je pauza zbog reprezentacije! Lijepo nam je krenulo, sad smo krenuli kao nabujala rijeka, šteta što se sad sve prekida, ali samo na 14 dana, nadamo se da će se nastaviti. Iskrene čestitke, kapa do poda, svakome od 20 igrača u momčadi i onima na tribini, svi su bili fantastičan tim, osjetila se povezanost među njima, vratili smo jedni drugima na predivan način, rekao je.

Istaknuo je kako su se pribojavali smo HNL-a nakon Genka.

- Imate bezbroj primjera gdje nakon takvog pražnjenja u Europi dolazi do emotivnog i fizičkog pražnjenja, pada, dva-tri dana smo radili da ostanemo s tom dozom energije i trke. Prva stvar na sastanku prije utakmice bio je broj brzinskih akcija, kilometri, broj duela, u tome moramo biti bolji od Dragovoljca i po svemu tome bili smo odlični, rekao je Krznar.

Rekao je kako ima slatke brige kod odabira momčadi, ali mora ostaviti igrače koji su razina Dinama čak i izvan kadra.

- Puno smo puta ponavljali da imamo 25 igrača koji mogu biti dio prve postave i to se sad i pokazalo. Svi su golovi bili prekrasni, taj prvi je otvorio vrata, nakon 2:0, 3:0 padnu kočnice. Puno toga lijepoga se izrodilo, imam takav profil igrača da su svi virtuozi u svom poslu, rekao je.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!