Krznar: Mislim da smo vrlo konkurentni u našoj grupi

27.08.2021.

14:54

Autor: I.L./HRT

Damir Krznar

Damir Krznar

Foto: Sandra Simunovic / PIXSELL

- Nikoga nisam htio izbjeći ili dobiti. Na ishod izvlačenje skupina ne mogu utjecati, pa se onda unaprijed ne opterećujem time, rekao je trener Dinama Damir Krznar nakon ždrijeba Europske lige.

Hrvatski prvak igrat će u skupini H s belgijskim Genkom, engleskim West Hamom i bečkim Rapidom, odlučio je ždrijeb u Istanbulu.


- Za svaku grupu vrijedi ta rečenica: moglo je bolje, a moglo je gore. Mislim da smo vrlo konkurentni u našoj grupi. Grupa i atraktivna, a opet i kompetitivna. Moglo je i puno gore. Mi smo zadovoljni. U kojoj god grupi naš cilj je uvijek biti najbolji mogući. Vjerujem da u ovoj grupi možemo to dostići. Koncentrirat ćemo se utakmicu po utakmicu i pokušati barem doći do prve dvije pozicije koje su sasvim sigurno atraktivne. S obzirom na to da pozicija tri vodi u daljnje natjecanje u Konferencijsku ligu, vjerujem da ćemo do jednog od tih ciljeva doći, rekao je Krznar. 

- Sigurno da West Ham, pošto dolazi iz Premier lige, zvuči i najmoćnije od ta tri protivnika. Ne treba podcjenjivati niti Genk, mislim da je isto tako belgijska liga vrlo, vrlo dobra liga. Tu su i Austrijanci s kojima smo imali prilike se suočiti prošle godine. To je završilo dobro. Vjerovat ćemo da su i oni na toj nekakvoj razini i da tu isto tako možemo polagati nade u jedan dobar rezultat protiv njih.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!