Krznar: Konačno ćemo dobiti boljeg u srazu Rijeke i Dinama

30.11.2021.

16:33

Autor: I.L./HRT

Damir Krznar

Damir Krznar

Foto: - / Youtube

Dan uoči susreta četvrtfinala SuperSport Hrvatskoga nogometnog kupa u Maksimiru protiv Rijeke trener Dinama Damir Krznar najavio je kakvu utakmicu očekuje i kakvo je stanje u momčadi.

- Pred nama je najsvečanije natjecanje, Kup, jer u njemu imaju prilike igrati svi klubovi u Hrvatskoj. Nama izuzetno drago natjecanje, natjecanje u kojem je jedan od naših ciljeva osvojiti taj Kup. Uvijek je lijepo Rabuzinovo sunce dovesti pod maksimirske tribine, očekujem to i ove godine. Dat ćemo sve i u ovoj utakmici da do tog Sunca dođemo uvjerljivo.

Ove sezone u oba međusobna susreta bilo je 3:3.

- Ono što je sigurno ova utakmica neće završiti neodlučeno jer ne može završiti neodlučeno. Ovog puta ćemo konačno dobiti boljeg u srazu Rijeke i Dinama, vjerujem da ćemo to biti mi.

Ističe kako respektiraju sutrašnjeg protivnika.

- Teško se koncentrirati na jednog ili dva pojedinca u Rijekinoj momčadi, satkani su od iskusnih i vrlo dobrih igrača. Cijela momčad funkcionira vrlo dobro. Opasne tranzicije, vrlo potentni u napadu. Sigurno su u napadačkom dijelu ekipa za respekt, ne samo u napadačkom, respektiramo Rijeku i sve njezine rezultate u ovoj sezoni. Ali u Maksimiru, a i ne samo na Maksimiru, Dinamo nikom unaprijed ne priznaje da je bolji. Potući ćemo se za ovaj Kup sutra s Rijekom, naravno, potući pod navodnicima. Očekujem jednu izuzetno tešku, ali s naše strane dobru partiju.

Vezano uz stanje u momčadi Krznar je zadovoljan.

- Ohrabruje što su i Čop i Jurić krenuli s momčadskim treningom, Ademi ponovno vuče ozljedu gležnja, ali vjerujem da će i on stisnuti zube i da ćemo i njega imati na raspolaganju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!