21:51 / 24.02.2022.

Autor: K.L./HRT

Kopić: Zadovoljan sam sa svim igračima

Željko Kopić

Željko Kopić

Foto: Igor Kralj / PIXSELL

Trener Dinama Željko Kopić bio je zadovoljan s predstavom svoje momčadi protiv Seville i pobjedom, usprkos ispadanju iz Europske lige.

- Izuzetno sam zadovoljan sa svim igračima, načina kako smo pristupili svemu, što se tiče energije, što se tiče hrabrosti, što se tiče držanja taktičkog plana i želje da dođemo do rezultata koji bi nas vodio u sljedeću rundu. Platili smo cijenu za onih par minuta u Sevilli. Ali to je nogomet, dobili smo utakmicu, mogu biti zadovoljan sa svima koji su danas nastupili, rekao je Kopić pa nastavio.

- Znam što mogu moji momci, ali ovakva utakmica daje i njima potvrdu da oni mogu. Uspjeli smo se nametnuti, osvojiti duel, proći 1 na 1, a s takvim gardom ekipa raste. Ovakve utakmice donose svoju potrošnju, zbog toga je ovaj dvoboj otegnuti faktor prema nedjelji. No, puno veći je benefit zato što smo vidjeli da možemo, nego fizičko pražnjenje do kojeg je došlo.


Kopić je bio zadovoljan s igračima koji su danas ušli s klupe, ali to nije bilo uvijek tako u prošlosti.


Uz trenera, na konferenciji za medije je bio i Josip Šutalo.

- Ušli smo čvrsto s vjerom da možemo igrati protiv njih, ostaje žal zbog lakih golova koje smo primili. Odigrali smo dobro i kvalitetno, ovo nam treba biti put za dalje, kazao je Šutalo.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!