12:47 / 18.08.2018.

Autor: I.L.K./HRT

Kopić: Predsjednik mi je deklarativno iskazao povjerenje

-

-

Foto: - / -

Kopić priznaje kako je obavio poduži razgovor s predsjednik kluba i sportskim direktorom.
Svi zajedno smo razočarani nakon utakmice u Bukureštu, ali kod mene osobno je to razočarenje preneseno u spremnost na borbu i to ću prenijeti na igrače, rekao je trener Hajduka Željko Kopić najavljujući utakmicu s Goricom u nedjelju na Poljudu.

Hajduk su u četvrtak dijelile sekunde od prolaska u 4. pretkolo Europske lige, no gol Gnoherea u sudačkoj nadoknadi za 2:1 odveo je bivšu Steauu u nastavak natjecanja.

Znamo da obično nakon europskog neuspjeha često zna doći do pada, međutim u prvenstvu smo krenuli ispod razine Hajduka i moramo ići prema gore kako god znamo. Vjerujem da je svaki pojedinac svjestan gdje smo i što nam ova utakmica nosi jer jedino što nam u ovom trenutku treba je pobjeda, istaknuo je Kopić.

Sezona nije počela prema očekivanju, rani oproštaj od Europe i tek dva boda iz tri utakmice u domaćem prvenstvu. Kopić priznaje kako je obavio poduži razgovor s predsjednik kluba i sportskim direktorom.

Inzistirao sam kao dosad na jasnim smjernicama. Predsjednik mi je nekoliko puta deklarativno iskazao povjerenje, a ja sam inzistirao da se to povjerenje pretoči u konkretne stvari kako bi klub i momčad išli naprijed, istaknuo je Kopić pa dodao: Neke stvari nisu se mogle realizirati. Morao se čekati jaki izlazni transfer da bi momčad dobila što joj treba. Neki su igrači dugo blizu odlaska pa se ni taj dio nije mogao ostvariti. Cijelo ovo vrijeme radili smo u disbalansu svega i svačega.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!