10:05 / 09.08.2018.

Autor: K.L./HRT

Kek: Tražit ću hrabrost jer mlitav pristup će odmah biti kažnjen

Matjaž Kek (Goran Kovacic/PIXSELL)

Matjaž Kek (Goran Kovacic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Nogometaši Rijeke jučer su odradili službeni trening na glavnom terenu u Norveškoj gdje će danas od 20.45 sati igrati u trećem pretkolu Europske lige protiv Sarpsborga.
Nogometaši Rijeke jučer su odradili službeni trening na glavnom terenu u Norveškoj gdje će danas od 20.45 sati igrati u trećem pretkolu Europske lige protiv Sarpsborga. Riječane su dočekali hladni uvjeti i umjetna trava na terenu.

Čeka nas jedna teška utakmica u posebnim uvjetima koje nudi igralište, a ja ću tražiti da razmišljamo o kvaliteti naše igre. Protivnik je agresivan, kroz duel igru i okomitost traže svoje šanse i moramo na to kvalitetno odgovoriti. Europa ne dozvoljava lagan i opušten ulazak u utakmicu, a dovoljno nam je upozorenje njihov prolazak pored St. Gallena. Tražit ću hrabrost i odlučnost, jer mlitav pristup će odmah biti kažnjen, rekao je trener Rijeke Matjaž Kek. Kako je sinoć izgledao trening pogledajte na stranicama Radio Rijeke.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!