20:16 / 07.03.2018.

Autor: Ivan Ribarić/HRT/Radio Rijeka

Kek: Ovo je lijep poklon za sve; Cvitanović: Ovaj poraz jako boli

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

"Ključno je bilo što smo se brzo vratili u utakmicu, a zatim nakon isključenja Leškovića smo iskoristili sve što nam je bilo ponuđeno", rekao je Kek nakon pobjede.
Ključno je bilo što smo se brzo vratili u utakmicu, a zatim nakon isključenja Leškovića smo iskoristili sve što nam je bilo ponuđeno. Bili smo pametni i mislim da je ovo lijep poklon za sve koji su bili večeras ovdje, kaže Kek. Nogometaši Rijeke u odgođenoj utakmici 23. kola domaćeg prvenstva s uvjerljivih su 4:1 slavili protiv Dinama na Rujevici. Prekrasnu riječku večer pogocima su okrunili Pavičić, Puljić i Heber koji je bio dvostruki strijelac. Već u 27. minuti Dinamo je ostao s igračem manje nakon isključenja Marka Leškovića. Trener Bijelih Matjaž Kek posvetio je pobjedu igračima i publici. Svaka pobjeda protiv Dinama je vrijedna, pogotovo kada je ovako uvjerljiva. Čestitam igračima, mislim da im je ovo trebalo najviše. Ključno je bilo što smo se brzo vratili u utakmicu, a zatim nakon isključenja Leškovića smo iskoristili sve što nam je bilo ponuđeno. Bili smo pametni i mislim da je ovo lijep poklon za sve koji su bili večeras ovdje, kaže Kek. Gostujući trener Mario Cvitanović prilično utučeno stigao je pred novinare. Čestitam Rijeci na pobjedi. Ne znam što reći nakon ovakvog poraza, ovo nije dobro za nas. Dobro otvorimo utakmicu, povedemo i onda praktički tri gola poklonimo. Ovaj poraz jako boli, neću pričati o izvučenim poukama. Primili smo četiri gola i ovo sigurno nije dobro za nas, kaže Cvitanović.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!