13:48 / 11.05.2020.

Autor: I.Ž.K./HRT

Kek o izboru za trenera desetljeća: Sve se poklopilo

Matjaž Kek (Nel Pavletić/PIXSELL)

Matjaž Kek (Nel Pavletić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Matjaž Kek izabran je za trenera desetljeća HNK Rijeke u izboru navijača riječkog kluba koji su mu dali više od 90 posto glasova.
Navijači Rijeke proteklih su tjedana birali najbolju momčad i najboljeg trenera desetljeća. Preko 90 posto glasova za trenera dobio je Matjaž Kek s kojim je u emisiji Hrvatskog radija Pod stijenama Kantride razgovarao Robert Ferlin.

- Hvala svima koji su glasali, to je velika čast i ponos, ali prije svega mislim da je to priznanje za sve nas koji smo radili uz igralište. Baš sam ponosan, napravili smo velike uspjehe. Kad čuješ za ovakav izbor, odmah se sjetiš svih prekrasnih trenutaka. Iza mojeg imena je i puno suradnika koji su napravili fantastičan posao, rekao je Matjaž Kek.

S vremenske distance, što je bio recept za uspjeh? Uspješan stručni stožer, uspješan trener, dobra momčad, navijači ili sinergija svega zajedno?

- Sinergija, sve se poklopilo, od ljudi u klubu koji su odlučivali o svemu, nas koji smo radili na igralištu, navijača i svih onih 'malih ljudi' koji su radili vrhunski posao. Sve skupa se slilo u rezultat i uspjeh, izjavio je Matjaž Kek.

Cijeli razgovor s njim možete poslušati ovdje.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!