13:33 / 11.05.2020.

Autor: A.M./HRT

Jovićević: Vidi se da su igrači željni igre i nogometa

Trener Dinama Igor Jovicevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Trener Dinama Igor Jovicevic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sportaši su se danas vratili (gotovo) normalnom ritmu treninga, a među njima je i Dinam s novim trenerom Igorom Jovićevićem.
Sportaši su se danas vratili (gotovo) normalnom ritmu treninga, a među njima je i Dinamo na čelu s novim trenerom Igorom Jovićevićem.
Do danas su modri trenirali u skupinama od po pet igrača, a od danas se trenira "gotovo" normalno, iako još uvijek u dvije grupe zbog velikog broja igrača, jer je lakše raditi tako, ali mogla je, kažu nova pravila,  već od danas biti i jedna grupa. Naime, dopuštene su skupine do 40 ljudi. - Super je vijest da su se proširile grupe, sigurno je rad lakši i bolje su mogu sprovesti ideje koje imamo. I današnji trening je pokazao da su igrači željni igre i nogometa. Iskoristili smo danas i ovaj tjedan još, možda ne na tako ekstremno spajanje velikih grupa, nego smo se opredijelili za intersektorijalnu metodu, da bi neke stvari sjele na svoje mjesto. Igrači rade fantastično, užitak je raditi s njima, vidim da žele i prihvaćaju neke koncepte koje imam u glavi. Gledam što su davali u zadnje vrijeme, pogotovo u zadnje dvije godine, tako da nema tu previše mijenjanja, samo mali detalji s moje strane. Voljni moment, želja i koncentracija su prisutni, to me raduje kao trenera, kaže Jovićević.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!