20:38 / 05.03.2018.

Autor: L.M./HRT

Jeličić o HNS-u: Vrbanović je malo zahrđao, prečesto je u Osijeku

Joško Jeličić

Joško Jeličić

Foto: - / -

"Da su imali volje i želje Vlada bi odavno napravila neke promjene u HNS-u", rekao je Joško Jeličić na temu HNS-a u emisiji Stadion.
U emisiji Stadion gost komentator Joško Jeličić osvrnuo se na zaključak sportske inspekcije Središnjeg državnog ureda za sport da je izborna Skupština HNS-a održana 22. prosinca prošle godine na kojoj je Davor Šuker ponovno izabran za predsjednika održana nelegalno. Ne očekujem od Gradskog ureda za opću upravu ili Ministarstva uprave da bitno promjeni neke stvari. Da su imali volje i želje Vlada bi odavno napravila neke promjene u HNS-u. Međutim, sami odgovor HNS-a je apsurdan, simptomatičan i po meni čak i opasan. Nisu dvije godine provodili Zakon o sportu, a uz to ne poštuju instituciju Državnog ureda za sport odnosno sportska inspekcija, rekao je Jeličić. S druge strane imam i razumijevanja ako je došlo do propusta jer ako znamo da je njihov najveći pravni ekspert i autoritet u HNS-u Damir Vrbanović malo zahrđao. Naime u zadnje vrijeme je često u Osijeku i onda je logično da dođe do takvih propusta. S druge strane on zna docirati po pitanju ekonomije jer je izgleda magistrirao na temu off-shore kompanija, dodao je Jeličić.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!