Ivković uoči Ludogorca: Menalo je najopasniji, a Bruno je posebna biljka

08.08.2022.

20:22

Autor: A.M./HRT/Stadion

Tomislav Ivković

Tomislav Ivković

Foto: Stadion / HRT

U emisiji Stadion Tomislav Ivković i Marijo Strahonja proanalizirali su nepotpuno prošlo kolo SuperSport HNL-a, s naglaskom na DInamo, kojemu u utorak slijedi važan ispit protiv Ludogorca. 

- Neriješen rezultat Dinama i poraz Osijeka su iznenađenja, a ostalo je očekivano. Osijek prolazi jednu veliku krizu, ali prvenstvo je dugačko, rekao je u uvodu emisije o kolu općenito Tomislav Ivković.


- Suđenje je bilo vrlo dobro, moram pohvaliti sudačke timove, komunikacija je bila jako dobra, suci su izuzetno napredovali u tom dijeli i mislim da možemo očekivati odlično suđenje ove sezone, smatra Marijo Strahonja.


Najveće iznenađenje je remi Varaždina i Dinama:


- Sedma utakmica Dinama u 21 dan, da je neka druga ekipa, a ne Dinamo, to bi bilo puno, ali DInamo ima 22 - 23 igrača i bilo koji od njih može igrati u bilo kojoj utakmici u hrvatskoj ligi. Ljubičić i Mišić su igrali, a bili su izuzetno umorni od utakmice s Ludogorecom, dok su neki odmorni sjedili na klupi. Dinamo se još uvijek traži, nema brzinu i posjed lopte koje bi Čačić htio. Kad to dođe, Dinamo će biti puno bolji, smatra Ivković.

- Menalo je u ovom trenutku jedan od najopasnih Dinamovih igrača, uz Špikića, što se tiče ofenzive i opasnosti po gol. Nadam se da su se u ovih par dana svi odmorili i regenerirali i da će Dinamo osigurati sljedeću rundu, kaže Ivković.


- Najbolje formu igrača zna njihov trener. Tolić je kod Čačića igrao u zadnjem dijelu prvenstva... Dinamo ima tako jaku klupu da može i ekipa A i ekipa B igrati sve utakmice, rekao je o izboru igrača i nadodao o Bruni Petkoviću:


. Bruno je posebna biljka. Da sam s njim svaki dan, mogao bih napraviti jedan pravi, korektan komentar. Ovako mi je krivo da igrač s takvom kvalitetom ne može biti jedan od glavnih igrača Dinama. Po kvaliteti on to može biti, a koji je razlog da ta kvaliteta nije uvijek vani, to zna samo on. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!