08:39 / 30.05.2019.

Autor: M.M./HRT

Ivan Rakitić napušta Vatrene?

Ivan Rakitić (Igor Kralj/PIXSELL)

Ivan Rakitić (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Splitu uoči utakmica protiv Walesa i Tunisa, međutim veznjak Ivan Rakitić nije došao.
Hrvatska nogometna reprezentacija okupila se u Splitu uoči utakmica protiv Walesa i Tunisa, međutim veznjak Ivan Rakitić nije došao.

Izbornik Zlatko Dalić na jučerašnjoj konferenciji za medije potvrdio je da Rakitić propušta ovu reprezentativnu akciju zbog bolova u mišiću.

- Nakon razgovora s Ivanom donijeli smo zajedničku odluku da on preskoči ovu reprezentativnu akciju, jer u zadnje vrijeme ima problema sa zadnjom ložom, odnosno mišićem i ne bi bio spreman za utakmicu protiv Walesa, rekao je Dalić.

Međutim, prema pisanju Sportskih novosti problem je ipak dublji. Rakitić naime, razmišlja da napusti Vatrene. 

Osjeća se podcijenjenim, omalovaženim, te smatra da u Hrvatskoj ne doživljava respekt kakav bi morao imati.

Rakitić je i prošlog ljeta, nakon Svjetskog prvenstva u Rusiji bio blizu odluke o oproštaju od reprezentacije, međutim, nakon razgovora sa izbornikom Dalićem i suprugom Raquel shvatio je da je želja za reprezentacijom jača i da je teško reći zbogom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!