09:24 / 18.08.2021.

Autor: I.L./HRT

"Imamo šanse, ali morat ćemo poginuti na terenu"

Šerif - Dinamo

Šerif - Dinamo

Foto: Goran Stanzl / PIXSELL

- Mislim da smo platili danak i neiskustvu. Probali smo nešto na silu, a na silu ne ide, rekao je Luka Ivanušec nakon poraza u Moldaviji. Nakon prvih 90 minuta sraza s Dinamom Šerif je stigao vrlo blizu povijesnom plasmanu u Ligu prvaka.

- Morali smo biti mudriji, pametniji, strpljiviji. Da je bilo 1:0 veće šanse bi imali u uzvratu, ali držim da i ovako imamo šanse ako napravimo ozbiljan razgovor i stavimo se u službu ekipe. Jednostavno morali smo više i osjećam da je ovo bila jedna od naših najgorih noći, a njihovih najboljih. Ostaje veliki, veliki žal.

Dinamo će u Zagrebu morati nadoknaditi tri gola zaostatka želi li izboriti grupnu fazu Lige prvaka. Uzvrat je u srijedu 25. kolovoza uz prijenos na našem Drugom programu. 


- Cijela ekipa je krivac, ja prvi nisam bio na nivou, ali isto tako cijela ekipa je kriva. Imamo uzvrat i ništa još nije gotovo i vjerujem u nas. Ako ćemo biti pravi u Zagrebu, ako ćemo poginuti na terenu, ja vjerujem da imamo šanse, rekao je Lovro Majer.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!