10:04 / 19.07.2018.

Autor: HRT

"Hvala Marcelo" - Nuštar se zahvalio Brozoviću na udžbenicima

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Srebreni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović osigurao je besplatne udžbenike za učenike nižih razreda Područne škole Cerić.
Srebreni hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović osigurao je besplatne udžbenike za učenike nižih razreda Područne škole Cerić, objavila je općina Nuštar, čiji je sastavni dio naselje Cerić. Hvala Marcelo, poručio je Nuštar uz informaciju da je hrvatski reprezentativac u dogovoru s načelnikom općine, Hrvojem Drinovcem odlučio  donirati udžbenike za učenike od 1. do 4. razreda Područne škole Cerić. Nuštar se nalazi između Vinkovaca i Vukovara, općinu čine tri naselja: Nuštar, Cerići i Marinci u kojima, po posljednjem popisu, živi oko šest tisuća stanovnika. Općina je u Domovinskom ratu pretrpjela strašna razaranja, no Nuštrani se ne predaju, nastoje zaliječiti ratne rane i stvoriti život dostojan čovjeka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!