HRT nakon televizijskog finala osvojio drugi Turnir hrvatskih medija

01.10.2019.

11:02

Autor: M.M./HRT/Futsal Dinamo

default error photo
Jučer je na terenima SC Fairplay u Jazbini odigran drugi Turnir hrvatskih medija, a naslov je osvojio HRT koji je u finalu pobijedio prošlosezonskog osvajača RTL.
Jučer je na terenima SC Fairplay u Jazbini odigran drugi Turnir hrvatskih medija, a naslov je osvojio HRT koji je u finalu pobijedio prošlosezonskog osvajača RTL.

Obje televizije zasluženo su stigle do finala. U skupini su svladale prošlogodišnjeg viceprvaka Večernji list, a međusobno su odigrale neriješeno, no HRT je boljim raspucavanjem penala stigao do prvog mjesta u skupini.

HRT je u polufinalu bio bolji od 24 sata, a RTL je nadigrao ekipu iz Germanijaka i slavio s minimalnih 1:0. U finalu smo gledali zanimljivu utakmicu u kojoj je HRT na kraju bio bolji i s 3:0 zaslužio pehar koji će najmanje godinu dana ponosno isticati na ulazu u svoje prostorije, ali i na brojnim novinarskim okupljanjima.

U grupnoj fazi natjecanja ispali su Večernji list i Index.hr.

- Zahvaljujem se svim ekipama na dolasku. Ove godine turnir je organiziran na višoj razini nego prošle, a trudit ćemo se svake godine dodatno ga organizacijski dizati te se nadamo da će postati tradicija. Moram priznati da sam iznenađen kvalitetom nogometa kojeg su novinari pokazali, a ovim putem još jednom čestitam pobjednicima i svim osvajačima trofeja, rekao je predsjednik Futsal Dinama Matija Đulvat.

Turnir hrvatskih medija – ekipe:

HRT – Hrvoje Sopina, Marko Ačkar, Luka Petrinec, Miroslav Gašpert, Ivan Fedor, Danijel Jakovljević, Silvio Horvat

RTL – Marko Vargek, Mario Vučemilović, Denis Pšenica, Andrija Tomičić, Ilija Radić, Danijel Matkov, Josip Antolić, Nikola Vikić-Topić

24 sata – Fabijan Hrnčić, Hrvoje Tironi, Mato Galić, Ante Buškulić, Alen Gvozdanović, Vanja Prahić, Dubravko Miličić

Germanijak.hr – Hrvoje Medved, Ivan Grubišić, Andrija Vuković, Mario Nikolić, Vedran Redžepović, Vedran Škorić, Vanja Hršak, Mirza Mesić, Ivan Kenfelj

Index.hr – Dejan Lovrić, Stjepan Vudrag, Saša Čobanov, Armin Hasanbegović, Marko Presečki, Dario Dalmacija, Ilko Ćimić, Stjepan Mati

Večernji list - Ivan Pavić, Marko Pavić, Željko Janković, Edi Džindo, Hrvoje Delač, Ivan Halar, Goran Stanzl

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!