HNS odredio domaćina finala Kupa

27.02.2023.

15:04

Autor: I.Ž.K./HRT/HNS

Stadion Rujevica

Stadion Rujevica

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

U sjedištu Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) održana je 12. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza na kojoj je među ostalim određen domaćin finala Kupa.

Najviše izvršno tijelo Saveza donijelo je odluku kako će finale Hrvatskog nogometnog kupa ove godine biti održano na stadionu HNK Rijeka u Rijeci, objavio je HNS.

Od 2015. godine kada se finale Kupa igra u jednom gradu, domaćini finala Kupa bili su Zagreb, Osijek, Varaždin, Vinkovci, Pula, Šibenik, Velika Gorica i Split.

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza usvojio je sve potrebne materijale za potrebe održavanja redovne sjednice Skupštine HNS-a, uključujući Izvještaj o radu za 2022. godinu te prijedlog Završnog računa za 2022. godinu.

IO je također usvojio prijedlog Odluke o izmjenama i dopunama Statuta te prijedlog Disciplinskog pravilnika. Donesen je Pravilnik o dopuni Pravilnika o statusu igrača i registracijama, pri čemu se jedna od izmjena odnosi na trajanje ljetnog prijelaznog roka koji će započeti 19. lipnja i trajati do 8. rujna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!