21:27 / 25.02.2020.

Autor: A.M./Hina

HNS najavio izgradnju 105 nogometnih terena širom Hrvatske

Davor Suker. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Davor Suker. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će HNS podržati izgradnju ukupno 105 novih terena.
Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza (HNS) donio je odluku o izgradnji pet nogometnih terena po županiji, čime će HNS podržati izgradnju ukupno 105 novih terena te nastaviti svoja znatna financijska ulaganja u hrvatsku nogometnu infrastrukturu i nogometnu bazu.
Na sjednici 19. Izvršnog odbora, koja je održana pod ravnanjem predsjednika HNS-a Davora Šukera, usvojeni su Izvještaj o radu te Završni račun i financijski izvještaj za 2019. godinu. Navedeni dokumenti upućeni su na usvajanje Skupštini Hrvatskog nogometnog saveza, koja će se sastati 18. ožujka 2020. godine.
Na sjednici je usvojen i novi Pravilnik o statusu igrača i registracijama, koji će znatno unaprijediti, modernizirati i ubrzati proces registracija i prava nastupa igrača, kao i novi Pravilnik o licencama za trenere te Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o nogometnim natjecanjima.
Također su imenovani članovi Komisije za licenciranje i Žalbenog tijela za licenciranje u novom mandatu.
Sjednici je prisustvovao i Dubravko Galović, koji je aktivirao svoj mandat u Izvršnom odboru HNS-a nakon što je Upravni sud pravomoćnom presudom poništio rješenje sportske inspekcije.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!