Hajduku opet najveća kazna

21.09.2022.

21:27

Autor: HRT

Navijači splitskog Hajduka

Navijači splitskog Hajduka

Foto: Pixsell / -

Nakon odigranog desetog kola disciplinski sudac SuperSport Hrvatske nogometne lige, Alan Klakočer, donio je odluke o kaznama za nerede navijača. 

Ponovo najveća kazna ide u Split, Hajduk je za nerede svojih navijača u ovom kolu kažnjen s čak 30 tisuća kuna, iznos je to nekoliko puta veći od kazni koje su dobili Lokomotiva i Dinamo za nerede u Kranjčevićevoj.


- Hajduk je kažnjen s 30.000 kuna jer su na utakmici Hajduk - Istra 1961 pripadnici domaće navijačke skupine Torcida smještene na sjevernoj tribini u 81. minuti zapalili najmanje 30 baklji, a od čega su dvije bačene na tartan stazu. Tijekom utakmice od strane iste navijačke skupine još je zapaljeno 13 baklji te su aktivirana tri topovska udara i dvije petarde, stoji u odluci disciplinskog suca. 


Dinamu šest, a Lokomotivi pet tisuća kuna kazne: 


- Lokomotiva je kažnjena s 5.000 kuna jer su na utakmici Lokomotiva - Dinamo gostujući navijači u 66. minuti zapalili pet baklji i dvije dimne bombe koje su izgorjele na gostujućoj tribini, a Dinamo je zbog toga kažnjen sa 6.000 kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!