16:13 / 14.01.2022.

Autor: K.L./HRT

Hajduku djelomično usvojena žalba

Hajdukovi navijači na Poljudu

Hajdukovi navijači na Poljudu

Foto: Milan Sabic / PIXSELL

Komisija za žalbe Hrvatskog nogometnog saveza donijela je odluku o djelomičnom prihvaćanju žalbe Hajduka te je splitskom klubu određena manja kazna zbog prekršaja počinjenog na utakmici Hajduk - Osijek.

U sljedećoj utakmici na Poljudu tako će ipak moći biti gledatelji, ali bit će smanjen kapacitet.


Prvotno je Hajduk bio kažnjen s jedinstvenom kaznom od 70.000 kuna i jednom utakmicom bez gledatelja zbog korištenja pirotehničkih sredstava i diskriminirajućeg ponašanja dijela domaćih navijača.

Nakon djelomično prihvaćene žalbe, Hajduk je dobio kaznu da narednu prvenstvenu utakmicu na Poljudu igra bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini Gradskog stadiona Poljud i novčana kazna u iznosu od 20.000,00 kuna.

Tako da sada jedinstvena kazna glasi: kazna igranja jedne naredne prvenstvene utakmice HT Prve lige ili Kupa na svom igralištu bez nazočnosti gledatelja na sjevernoj tribini gradskog stadiona Poljudu i novčana kazna u iznosu od 70 tisuća kuna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!