14:21 / 17.07.2020.

Autor: M.M./Hina

Hajdukov nogometni kamp gradit će se u Divuljama

Arhiva (Milan Sabic/PIXSELL)

Arhiva (Milan Sabic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Kamp nogometnog kluba Hajduk gradit će se na lokaciji vojarne u Divuljama, najavljeno je iz tog kluba.
Kamp nogometnog kluba Hajduk gradit će se na lokaciji vojarne u Divuljama, najavljeno je iz tog kluba.

"Trogirski gradski vijećnici jednoglasno su usvojili na danas održanoj sjednici Gradskog vijeća točku 6. dnevnog reda 'Prijedlog odluke o davanju suglasnosti za sklapanje sporazuma o poslovnoj suradnji s HNK Hajduk'. Usvajanje ove odluke označava povijesni dan za HNK Hajduk i trasira put prema izgradnji dugo priželjkivanog nogometnog kampa na lokaciji vojarne u Divuljama", navodi se na službenoj Hajdukovoj stranici.



Predsjednik Uprave Hajduka Marin Brbić istaknuo je kako je gradnja kampa "Hajdukov kapitalni projekt."

- Mnogo puta do sada ponavljali smo i vjerujem da ste svi toga svjesni, kako je gradnja nogometnog kampa Hajdukov kapitalni projekt, naš najvažniji infrastrukturni projekt u 21. stoljeću i čvrsti temelj bez kojeg se klub ne može razvijati i napredovati. Zato s izuzetnim ponosom možemo potvrditi da se danas nalazimo na polaznoj točki jedne velike priče na kojoj se dugo i u tišini radilo, a koja će nam osigurati kontinuitet odgoja i proizvodnje elitnih igrača, talentiranih nogometaša i kvalitetnih osoba, što je kroz cijelu povijest krasilo Hrvatski nogometni klub Hajduk i našu Akademiju "Luka Kaliterna", kazao je Brbić nakon sjednice Gradskog vijeća.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!