20:27 / 09.10.2021.

Autor: HRT/Hajduk

Hajdukov dan u Zadru

Igrači Zadra i Hajduka sudjelovali u humanitarnoj akciji

Igrači Zadra i Hajduka sudjelovali u humanitarnoj akciji

Foto: Dino Stanin / PIXSELL

Hajduk je danas gostovao u Zadru, jutro je obilježilo polaganje cvijeća na grobu tragično preminulog Hrvoja Ćustića, druženje igrača s najmlađima, a cijeli događaj imao je i humanitarnu notu.

Predsjednik Uprave Lukša Jakobušić i vratar Danijel Subašić su jutro uoči prijateljske utakmice Zadar - Hajduk u Murvici položili cvijeće na grob Hrvoja Ćustića koji je tragično preminuo 2008. godine.

U nastavku dana nogometaši Hajduka Lovre Kalinić, Danijel Subašić i Stefan Simić sudjelovali su na Narodnom trgu u humanitarnoj akciji pod nazivom Zadarska dica zajedno s članovima Udruge Down sindrom Zadar i Udruge Cukrići Zadar.


Igrači Zadra i Hajduka su se fotografirali s brojnim navijačima, dijelili službene Hajdukove proizvode te majice sa sloganom projekta 'I ja sam dite zadarsko' koji apelira na jednakost i uključivanje u društvenu zajednicu sve djece s posebnim potrebama.

Igrači Zadra i Hajduka sudjelovali u humanitarnoj akciji, Danijel Subašić

Igrači Zadra i Hajduka sudjelovali u humanitarnoj akciji, Danijel Subašić

Foto: Dino Stanin / PIXSELL

Dobra atmosfera s Narodnog trga preselila se i na Stanove, gdje je oko 2.500 navijača bodrilo obje momčadi. Iako je rezultat utakmice danas bio u drugom planu spomenimo kako je Hajduk pobijedio 6-0.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!