16:51 / 01.08.2018.

Autor: K.L./HRT

Hajduk reagirao na izjavu organizatora Ultre oko travnjaka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Iz splitskog Hajduka reagirali su na izjavu organizatora Ultra Music Festivala koja se tiče travnjaka nakon održavanja ovog glazbenog festivala na Poljudu.
Iz splitskog Hajduka reagirali su na izjavu organizatora Ultra Music Festivala koja se tiče oštećenja travnjaka nakon održavanja ovog glazbenog festivala na Poljudu. Organizator Joe Bašić izjavio je kako su oni napravili sve prema ugovoru, ali Hajduk smatra kako organizator Ultra Europe Music Festivala nije vratio travnjak u prvobitno stanje te da je zatečen s 85% oštećenjem. Priopćenje prenosimo u cijelosti:

HNK Hajduk primoran je reagirati na izjavu iznesenu u članku objavljenom 31. srpnja 2018. godine na portalu 24sata.hr. U navedenom članku stoji izjava organizatora Ultra Europe Music Festivala Joea Bašića: "Mi smo napravili sve što je po ugovoru bilo predviđeno, za sve ostalo morate pitati Hajduk".

HNK Hajduk je s organizatorima Ultra Europe Music Festivala potpisao ugovor u kojem je jasno definirano pitanje glavnog travnjaka stadiona Poljud. U aneksu navedenog ugovora stoji kako će travnjak u slučaju oštećenja biti vraćen u prvobitno stanje do 24. srpnja 2018. godine ili će u suprotnom organizator Ultra Europe Music Festivala snositi svu štetu nastalu organizacijom navedenog događaja.

Budući da je travnjak 24. srpnja 2018. godine zatečen s 85% oštećenjem, dužni smo obavijestiti javnost kako organizator Ultra Europe Music Festivala nije vratio travnjak u prvobitno stanje.

Idući sastanak između predstavnika Hajduka i Ultra Europe Music Festivala vezan uz ovu temu dogovoren je za početak sljedećeg tjedna.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!