11:57 / 30.04.2019.

Autor: A.M./HRT

Hajduk potvrdio sastanak s HNS-om: Vatreni opet na Poljudu

Marin Brbić (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Marin Brbić (Foto: Miranda Cikotić/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Hrvatski nogometni savez inicirao je sastanak kojem su u ponedjeljak nazočili predstavnici Hajduka. Tema - izgradnja povjerenja i povratak Vatrenih na Poljud.
Hrvatski nogometni savez inicirao je sastanak kojem su u ponedjeljak nazočili predstavnici Hajduka, koji su s Marijanom Kustićem razgovarali o izgradnji povjerenja i povratku hrvatske reprezentacije na Poljud.

Nakon godina netrpeljivosti to je povijesni susret, a s izvršnim direktorom HNS-a razgovarali su Marin Brbić, Benjamin Perasović i Andro Krstulović Opara.

Konkretan korak trebala bi biti kvalifikacijska utakmica s Mađarskom 13. listopada, koja bi se trebala odigrati na Poljudu. Podsjetimo, Split je zadnji put ugostio Vatrene 12. lipnja 2015. godine, kad smo igrali s Italijom.

Pregovore je danas Hajduk i službeno potvrdio priopćenjem:

- Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić.

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o  nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu, piše u priopćenju splitski klub.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!