17:13 / 18.02.2019.

Autor: HRT

Hajduk ostao bez predsjednika: Ovo je moja odluka

Jasmin Huljaj (Miranda Cikotic/PIXSELL)

Jasmin Huljaj (Miranda Cikotic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

HNK Hajduk je za 17 sati sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj su se pojavili predsjednik kluba Jasmin Huljaj i predsjednik Nazdornog odbora Benjamim Perasović.
HNK Hajduk je za 17 sati sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj su se pojavili predsjednik kluba Jasmin Huljaj i predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović.

Perasović je otvorio konferenciju - Ovo je trenutak koji nije jednostavan, ali je došao je moment za koji smo se nadali da će biti ovakav. Na prvoj sjednici nadzodrnog odbora 5. siječnja, predsjednik Uprave nas je upozorio da je moguće da ode iz Hajduka jer se ne vidi u radu u sportu.

Službeno je postalo na drugoj sjednici, 28. siječnja. Predsjednik je htio da odradimo prijelazni rok na najbolji način, čekali smo ovaj trenutak.

Odluka je bila predsjednika da ode te da ode, ali i da tranzicija bude što bolja. Raspisat ćemo javni natječaj već sutra, rekao je. Nakon Perasovića, riječ je preuzeo Jasmin Huljaj. - Ovo je moja osobna odluka nakon šest mjeseci rada u Hajduku. Uspoređivao sam prijašnji rad s radom u sportskom svijetu. Komunicirao sam s Nadzornim odborom svoju odluku. Radimo na tranziciji, odradili smo dobar prijelazni rok, posložili financije. Ponosan sam na rad u šest mjeseci, rekao je Huljaj.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!