20:37 / 25.01.2019.

Autor: A.M./HRT

Hajduk od Cityja za Palaversu traži više od osam milijuna eura

Ante Palaversa (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Ante Palaversa (Foto: Luka Stanzl/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Čini se da bi u zadnjim danima prijelaznog roka do transfera Ante Palaverse iz Hajduka u Manchester City ipak moglo doći.
Hajduk je prije nekoliko dana priznao da postoji interes Manchester Cityja za 18-godišnjeg talentiranog veznjaka Antu Palaversu, a čini se da bi u zadnjim danima prijelaznog roka do transfera ipak moglo doći, špekulira se bi se sljedećih dana mogao dogoditi susret delegacija dva kluba.

Iako nema službene potvrde, City navodnop nudi oko osam milijuna eura, no Hajduku to nije dovoljno, a sad se radi na pridobivanju uprave bilih, koja se nije izjasnila kolika ponuda bi ih zadovoljila.

Zanimljivo, za razliku od mnogih sličnih primjera, otac mladog nogometaša smatra da je prerano da njegov sin ode u inozemstvo te smatra da treba najmanje godinu i pol još ostati na Poljudu. No ni Cityju takav rasplet nije stran, navodno su Građani spremni kupiti Palaversu i ostaviti ga na Poljudu sve do ljeta 2020. godine. Dosad je najveći Hajdukov transfer bio onaj Nikole Vlašića, kojega je Everton platio 11 milijuna eura.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!