17:42 / 06.05.2020.

Autor: A.M./HRT

Hajduk ne želi juniorski naslov za "zelenim stolom"

Boro Primorac (Foto: Robert Matić / hajduk.hr)

Boro Primorac (Foto: Robert Matić / hajduk.hr)

Foto: - / -

Iz Hajduka ipak ističu da ne žele naslov juniorskog prvaka osvojiti za "zelenim stolom" na takav način i zalažu se za "majstoricu" s Dinamom.
Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza odlučio je danas da se i juniorska liga "završava stanjem zatečenim na ljestvici", što znači da bi Hajduk postao prvak, iako to nije izrijekom rečeno. Važno je to jer prvo mjesto donosi plasman u juniorsku Ligu prvaka, odnosno velik izlog za mlade igrače. Upravo je u tom natjecanju Dinamo briljirao ove sezone. Iz Hajduka ipak ističu da ne žele psvojiti naslov na takav način i zalažu se za "majstoricu" s Dinamom. - Smatramo da će svaka administrativna odluka o prvaku juniorske lige biti nepravedna prema jednom od sudionika, te da je najbolje rješenje odigravanje majstorice između juniora Hajduka i Dinama u trenutku kad se stvore uvjeti za to. U skladu s tim priželjkujemo odigravanje majstorice kako bi mladi igrači obiju momčadi dobili priliku da na zelenom terenu, a ne za zelenim stolom, odluče o juniorskom prvaku Hrvatske za ovu sezonu, rekao je Boro Primorac, voditelj Akademije Hajduka.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!