Gustafsson o mogućoj smjeni: Ovo je maraton, a ne sprint

23.10.2021.

21:05

Autor: K.L./HRT

Jens Gustafsson

Jens Gustafsson

Foto: Dusko Jaramaz / PIXSELL

U susretu 13. kola Prve HNL Hajduk i Gorica su na Poljudu odigrali 0-0.Nakon utakmice, na konferenciji za novinare, trener Hajduka Jens Gustafsson odgovorio je i na pitanje o svojoj budućnosti u klubu.

- Ne bojim se takvih stvari. Odgovorio sam na to prije utakmice, moj je fokus da radim bolje s momčadi, da pripremam igrače na dobar način. Ako ćemo o utakmici, igrali smo dobro danas tijekom cijele utakmice, posebno pri kraju prvog dijelam, no nije bilo dovoljno dobro. Igrači su se jako trudili, bili su fokusirani, koncentrirani, disciplinirani i ponosan sam. Ali nismo imali kvalitetu zabiti, na tome moramo raditi i biti bolji, rekao je Gustafsson koji je svjestan da odgovornost za slabije rezultate ide i na njegova leđa.

- Svjestan sam toga, to je moja odgovornost, a ne drugih. Igrali smo dobro, ali rezultat nije bio najbolji. Rekao sam da nas trebate gledati 18. prosinca, sada smo malo dolje. Ovo je maraton, ne sprint. Trebamo gledati da budemo u dobroj poziciji tog datuma, zaključio je švedski stručnjak.

Hajduk je u nizu od tri utakmice bez pobjede te sve više gubi priključak s vrhom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!