11:58 / 24.05.2019.

Autor: A.M./HRT

Gračan objavio popis, Vlašić i Halilović predvode mlade Vatrene

-

-

Foto: - / -

Izbornik hrvatske mlade nogometne reprezntacije Nenad Gračan objavio je širi popis igrača koje je pozvao na pripreme za Europsko prvenstvo.
Izbornik hrvatske mlade nogometne reprezntacije Nenad Gračan objavio je širi popis igrača koje je pozvao na pripreme za Europsko prvenstvo.
Mlada reprezentacija okupit će se 3. lipnja, a prije odlaska na kontinentalnu smotru 12. lipnja odigrat će prijateljsku utakmicu protiv Danske u Puli.
Gračan je pozvao 25 nogometaša, s kojega će dvojica otpasti sa završnog popisa od 23 igrača koji će putovati u Italiju i San Marino, a kojeg će objaviti početkom lipnja. Ep će se igrati od 16. do 30. lipnja. Mlade Vatrene čeka "skupina smrti" s Engleskom, Francuskom i Rumunjskom, a prvu  utakmicu na Euru igraju 18. lipnja protiv Rumunjske.
Širi popis U-21 reprezntacije za EP:
Vratari: Josip Posavec, Ivo Grbić, Adrian Šemper

Braniči: Duje Ćaleta-Car, Borna Sosa, Filip Benković, Petar Mamić, Filip Uremović, Nikola Katić, Domagoj Bradarić, Toni Borevković, Branimir Kalaica, Marijan Čabraja

Veznjaci: Nikola Vlašić, Ivan Šunjić, Luka Ivanušec, Toma Bašić, Nikola Moro, Lovro Majer, Kristijan Bistrović

Napadači: Alen Halilović, Josip Brekalo, Marin Jakoliš, Robert Murić, Sandro Kulenović

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!