Gledatelji na Dinamovoj europskoj utakmici, ali pod posebnim uvjetima

02.07.2021.

12:24

Autor: K.L./HRT

Maksimirski stadion

Maksimirski stadion

Foto: Luka Stanzl / PIXSELL

GNK Dinamo donio je odluku da će na utakmici 1. pretkola Lige prvaka Dinamo - Valur, 7. srpnja s početkom u 19 sati na stadionu Maksimir, omogućiti dolazak navijačima na stadion uz poštovanje svih navedenih mjera i uvjeta, što znači uz obavezno predočenje EU digitalne COVID potvrde, objavio je hrvatski prvoligaš na službenim stranicama.

EU digitalnu COVID potvrdu svaki navijač obavezan je predočiti prilikom kupnje ulaznice jer je to uvjet za kupnju, dok je istu potvrdu obavezno imati (u tiskanom ili digitalnom obliku) prilikom ulaska na stadion Maksimir te za vrijeme utakmice zbog mogućeg nadzora mjerodavnih institucija. Procedura se odnosi na svaku pojedinačnu utakmicu GNK Dinamo.

Tribina sjever dolje prodaje se po cijeni od 80 kuna, kao i sjever gore. Dok će cijena ulaznica za tribinu zapad gore biti 100 kuna, a tribinu zapad dolje 120 kuna.

Jedna osoba može kupiti najviše pet ulaznica uz predočenje EU digitalne COVID potvrde za svaku pojedinačnu osobu za koju kupuje ulaznicu. Podaci na ulaznici i podaci na EU digitalnoj COVID potvrdi moraju biti istovjetni.

Preduvjet za kupnju ulaznica za sve će navijače biti predočenje važećeg osobnog dokumenta (osobna iskaznica ili putovnica, za dijete rodni list ili putovnica) i EU digitalne COVID potvrde, a sve su ulaznice personalizirane i glase na ime i prezime, objavio je GNK Dinamo uz detaljne upute.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!