Futsal Dinamo ima novog predsjednika: Cilj je naslov prvaka, a onda i Liga prvaka

09.07.2021.

22:23

Autor: M.Š./HRT

Novo vodstvo MNK Futsal Dinamo

Novo vodstvo MNK Futsal Dinamo

Foto: MNK Futsal Dinamo / HRT

Skupština Futsal Dinama u četvrtak je izabrala novog predsjednika kluba i ostale članove predsjedništva na mandat od četiri godine. Matiju Đulvata na mjestu predsjednika kluba zamijenio je Nikola Milojević. Umjesto Hrvoja Penave na mjesto potpredsjednika stigao je Domagoj Purgar, a Skupština kluba, sastavljena od njegovih članova, ponovno je izabrala Sebastiana Sobotu na poziciju tajnika kluba.

Nikola Milojević, koji je u prošlom sazivu bio član Nadzornog odbora, kao generalni sponzor Futsal Dinama dobio je povjerenje članova za upravljanje klubom na mandat od četiri godine.

- Biti članom kluba kojeg su izgradili njegovi članovi je velika čast i ponos. Cilj mi je poboljšati klubu svim segmentima, sportskom, organizacijskom i financijskom. Cilj nam je dovesti nove sponzore, riješiti prostorije za klub i naravno, osvajanje naslova prvaka i igranje futsalske Lige prvaka. Kao prvi potez u tom nastojanju imenovat ću Matiju Đulvata na mjesto trenera kluba. Đulvat je jedan od najboljih europskih futsal trenera, a zajednički cilj bit će nam, za početak, profesionalizirati prvu momčad kluba. Svu svoju energiju dat ću Futsal Dinamu, rekao je Nikola Milojević u obraćanju Dinamovim skupštinarima.

Futsal Dinamo je klub koji funkcionira prema demokratskom principu ‘jedan član, jedan glas’.

Nikola Milojević je poznati hrvatski estetski kirurg koji se školovao u Londonu i živio u engleskoj prijestolnici punih 28 godina. Novi predsjednik Futsal Dinama je sa svojom tvrtkom Poliklinika Milojević najveći sponzor kluba.

Dosadašnji predsjednik kluba Matija Đulvat obnašat će funkciju trenera prve momčadi. Đulvat je bivši hrvatski futsal reprezentativac, a trenutno je i izbornik švedske futsalske reprezentacije.

Nova sezona 1.HMNL počinje krajem rujna ili početkom listopada, a pripreme Futsal Dinama kreću krajem kolovoza. Sredinom rujna održat će se tradicionalna Šalata protiv atraktivnog protivnika na otvorenom.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!