HTV za EURO(PEO) priprema fantastičnu momčad!

28.05.2021.

21:14

Autor: A.M./Stjepan Balog/HRT

HRT za Europeo priprema sjajnu ekipu komentatora, novinara i stručnih suradnika

HRT za Europeo priprema sjajnu ekipu komentatora, novinara i stručnih suradnika

Foto: TVD2 / HRT

Poput naših Vatrenih, i Hrvatska radiotelevizija priprema se za praćenje Eura. Velik projekt pri samom je kraju, a uz prijenos svih utakmica, u emisiji EUROPEO donosit ćemo vam analize susreta uz naše zanimljive goste.

Studio Anton Marti polako se sređuje za velike ljetne projekte. Prvi od njih je već pred vratima Europsko prvenstvo u nogometu koje se igra od 11.lipnja do 11 srpnja. Polako se nazire scena emisije "Europeo" koja će svake večeri s početkom u 20 sati i pet minuta na drugom programu pratiti događanja na Euru. Spreman je i voditeljski dvojac kombinacija mladosti i iskustva Ivan Dorian Molnar i Robert Ferlin.


- Počeli smo i jedan i drugi prateći nogomet, na neki način recimo da je ovo kruna našega rada, našega poznanstva, a nadam se i naše profesionalnosti, rekao je Robert Ferlin.

Hrvatska televizija prenosi sve utakmice EURA, ukupno 51, a posebnu će pozornost posvetiti nastupima hrvatske izabrane vrste i izvještavati uživo iz Škotske i Engleske. Svoje pripreme ima i ekipa naših studijskih komentatora i analitičara. Postava je jaka, čine je Robert Prosinečki, Tomislav Ivković, Igor Cvitanović, Anton Samovojska i Mario Carević. Za sudačka pitanja bit će zadužen Marijo Strahonja.


- Opet lijep osjećaj, biti s vama tu u studiju i pomoći vi nama i mi svima da što bole prođe ovaj Euro, za kojeg se si nadamo da će biti pravi, pogotovo Hrvatska, za koju ćemo svi drukati, a ovo sve drugo očekujemo dobre utakmice, tako da će biti sigurno jedna spektakl, kaže Robert Prosinečki.

- Moram priznati da zaista uživam u toj ulozi. Zahvaljujći vašoj podršci i cijelom timu mi je puno lakše. A što očekujem od Eura? Očekujem jedan kvalitetan Euro, jer Euro je uvijek neizvjesniji i jači od Svjetskog prvenstva, tu nema nijedne slabije ekipe, pa će nam biti puno teže prognozirati ili predviđati neke situacije koje će se dešavati, smatra Tomislav Ivković.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!