Erlić: Izbornik mi je rekao da ću dobiti priliku, bit ću spreman

01.06.2022.

19:39

Autor: I.L./HRT

Martin Erlić

Martin Erlić

Foto: HTV / HRT

Martin Erlić nada se debiju u dresu A reprezentacije. Igra dobro u obrani talijanske Spezije, a istaknuo se i u mlađim selekcijama Hrvatske.

- Za mene je ovo jedan veliki uspjeh biti tu. S izbornikom sam malo pričao prije treninga. Naravno, nakon dugo vremena sam se našao sa Šimom (Vrsaljko). Nismo se vidjeli već par godina tako da smo imali dosta toga popričati. Stvarno, sretan sam što sam ga opet susreo tu u reprezentaciji. Nisam se toliko nadao prije pet-šest godina, tako da napokon je došao taj trenutak.

Dvadesetčetverogodišnji Zadranin bit će spreman iskoristiti priliku kad mu se pruži.


- U Serie A ima dosta dobrih napadača, sad ćemo se isto susreti s Arnautovićem, top napadačem. Već sam se naviknuo. Iza mene je dobra sezona, ovo je šlag na tortu. Gledat ću da to iskoristim najbolje moguće. Izbornik mi je rekao da ću dobiti priliku, sad ne znam kad. Ja ću biti spreman i gledati da to iskoristim najbolje što mogu.


Obitelj i prijatelji imat će priliku uživo navijati za njega.


- U Osijek će doći dosta prijatelja, u Splitu mislim da će trebati malo više karata.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!