Engleski navijači snašli su se za gledanje utakmice u Rijeci

12.10.2018.

17:39

Autor: D.S./I.L.K./HRT

-

-

Foto: - / -

Iako se igra pred praznim tribinama, dio engleskih navijača ipak je došao u Rijeku.
Uoči utakmice Hrvatske i Engleske u sklopu UEFA-ine Lige nacija zanimljiva situacija oko stadiona Rujevica. Iako se igra pred praznim tribinama, dio engleskih navijača ipak je došao u Rijeku.

Tijekom poslijepodneva engleski su navijači pokušavali pronaći pozicije s kojih bi večeras mogli vidjeti barem dio travnjaka Rujevice. Oni poduzetniji su vlasnike obližnjih kuća i stanova zamolili da ih prime na terasu ili balkon kako bi bolje vidjeli utakmicu.

Navodno je sklopljeno nekoliko takvih dogovora, no ostali engleski navijači morat će gledati utakmicu u nekom od kafića.

Dio Engleza koji je došao želi vidjeti svoje bližnje pa tako i otac Harryja Kanea, koji prvi put neće moći gledati sina.
Hrvatski navijači uglavnom su uvjereni u uspjeh Vatrenih, dok engleski nisu zaboravili Moskvu i poraz u polufinalu SP-a.

U svakom slučaju čeka nas spektakl, utakmice Hrvatske i Engleske uvijek su iznimno zanimljive pa makar pred praznim tribinama.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!