Dresovi s utakmice u Osijeku na humanitarnoj aukciji

10.10.2021.

15:39

Autor: I.L./HRT/HNS

Cipar - Hrvatska

Cipar - Hrvatska

Foto: Yiannis Kourtoglou / REUTERS

Na humanitarnoj aukciji za Zakladu Vatreno srce bit će ponuđeni nošeni dresovi hrvatskih reprezentativaca s kvalifikacijske utakmice za SP 2022. protiv Slovačke u Osijeku.

Nakon što je hrvatska nogometna reprezentacija postala prva na svijetu koja je nošene dresove s jedne natjecateljske utakmice (Hrvatska - Mađarska, kvalifikacije za Euro 2020) ustupila online aukciji u humanitarne svrhe i pritom prikupila više od 30 tisuća eura, a potom to isto učinila, ali prvi put na jednom velikom natjecanju (Hrvatska - Španjolska, osmina finala Eura 2020), tradicija se nastavlja.

Svi hrvatski reprezentativci koji budu u zapisniku utakmice protiv Slovačke, ustupit će svoje dresove za spomenutu aukciju, a njihova početna cijena bit će 89 eura.

Zakladu Vatreno srce osnovali su i vode hrvatski reprezentativci i izbornici, putem koje već godinama pomažu djeci i mladima, poput donacija sredstava Klinici za dječje bolesti i akciji Korak u život.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!