16:42 / 30.03.2019.

Autor: K.L./HRT

Dr. Nemec odlazi u reprezentativnu mirovinu

prof. dr. Boris Nemec

prof. dr. Boris Nemec

Foto: - / -

Prof. dr. Boris Nemec odlučio je nakon više od 20 godina napustiti svoju ulogu u stožeru hrvatske reprezentacije.
Dugogodišnji liječnik hrvatske nogometne reprezentacije, prof. dr. Boris Nemec, odlučio je nakon više od 20 godina napustiti svoju ulogu u stožeru hrvatske reprezentacije.

- Smatram da je sada pravi trenutak za odlazak, koliko god da mi je teško napustiti aktualni stožer na čelu s izbornikom Dalićem nakon svega što smo napravili i doživjeli u Rusiji. U fazi sam života kada trebam posvetiti više vremena obitelji, pa uz puno obveza koje imam u svojoj klinici nije lako pratiti i ritam reprezentacije. Uostalom, bio sam tu 23 godine, vrijeme je za nove snage - a u Hrvatskoj ima dosta sposobnih liječnika, izjavio je prof. dr. Nemec koji je od travnja 1996. godine stalni je član stručnog stožera Vatrenih.

Kao liječnik reprezentacije sudjelovao je na svim dosadašnjim europskim i svjetskim prvenstvima na kojima je nastupala hrvatska reprezentacija, objavio je HNS.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!