14:53 / 20.03.2019.

Autor: M.M./HRT/HNS

Dogovorena podjela nagrade za plasman na EURO 2020.

Davor Šuker (Marko Lukunic/PIXSELL)

Davor Šuker (Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Igračima će za plasman na EURO 2020. pripasti 45 posto Uefine nagrade za plasman, a Savezu 55 posto.
Uoči početka novih Europskih kvalifikacija, predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker postigao je dogovor s hrvatskim reprezentativcima oko podjele potencijalne nagrade za plasman na UEFA EURO 2020., priopćio je HNS.

Kapetan Luka Modrić i dokapetan Ivan Rakitić u ime reprezentativaca postigli su dogovor s predsjednikom HNS-a Davorom Šukerom da će igračima pripasti 45 posto Uefine nagrade za plasman, a Savezu 55 posto.

- Drago mi je što smo se i ovoga puta brzo i jednostavno dogovorili oko podjele premija za plasman, kao što smo to činili i uoči prethodnih kvalifikacijskih ciklusa. U Rusiji smo napravili veličanstveni rezultat, no to ne znači da će sada biti lagano. Pred nama je novi izazov, zahtjevna skupina s malo utakmica, ali vjerujem u igrače i stručni stožer na čelu sa Zlatkom Dalićem. Luki, Ivanu i suigračima želim puno sreće u predstojećim utakmicama, da ponovno odvedu Hrvatsku među najbolje reprezentacije u Europi, izjavio je predsjednik HNS-a Davor Šuker.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!