Direktor Lokomotive za HTV: Sammir je zainteresiran

23.08.2019.

22:11

Autor: M.M./HRT

default error photo
Interes nogometnog kluba Lokomotiva za Sammira apsolutno postoji, rekao je direktor NK Lokomotive Božidar Šikić.
Nakon što je u medijima eksplodirala vijest da bi brazilski nogometaš s hrvatskom putovnicom i bivši igrač Dinama 32-godišnji Sammir mogao ponovno zaigrati u HNL-u, za komentar smo upitali direktora NK Lokomotive Božidara Šikića.

- Interes nogometnog kluba Lokomotiva za Sammira apsolutno postoji. Postoje i nekakvi kontakti, međutim za sada više ne mogu reći, rekao je Šikić dodavši da je i Sammir zainteresiran. - On voli Zagreb, prirastao mu je srcu i mislim da u budućnosti misli živjeti u Zagrebu, rekao je Šikić.

Preuzmite aplikaciju HRT Vijesti!

Sammir je nedavno raskinuo ugovor s brazilskim drugoligašem Sportom iz Recifea u koji je došao 14. siječnja, a u travnju mu je produžen ugovor do 31.prosinca. Za Sport je nastupio u 12 utakmica zabivši pritom jedan gol. U zadnje dvije utakmice odigrao je po 45 minuta. Posljednji nastup upisao je u nedjelju.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!