14:24 / 14.02.2019.

Autor: I.Ž.K./HRT

Dinamovi navijači u sjajnom raspoloženju polako okupiraju Plzen

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

U Plzenu se polako okupljaju navijači Dinama koji večeras u 21 sat igra utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Viktorije.
Navijači Dinama polako se okupljaju u Plzenu gdje Modri večeras u 21 sat igraju utakmicu šesnaestine finala Europske lige protiv Viktorije.

Dinamo kod Viktorije u prvom proljetnom testu Modrih


U Plzen od ranoga jutra polako pristižu Dinamovi navijači iz Hrvatske, kako oni s ulaznicama, tako i oni bez njih. Doosan Arena nije rasprodana, a iz Dinama su ranije objavili kako ulaznice za domaće sektore mogu kupiti isključivo češki državljani uz predočenje osobnih dokumenata te da će se pri ulasku na stadion strogo pregledavati dokumenti.

Bez obzira na ulaznice, izvrsno raspoloženje vlada među navijačima koji se slikaju, pjevaju navijačke pjesme i odlično se zabavljaju. Češka policija je u pripravnosti, no zasad nema nikakvih izgreda. 

Za razliku od češkog dvoboja, gotovo sa sigurnošću može se reći kako će maksimirske tribine biti pune, budući da je ulaznica za uzvratni dvoboj 21. veljače ostalo tek za tribinu Sjever.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!