Dinamovi navijači ispred hotela, zalažu se za princip "jedan član, jedan glas"

09.03.2023.

Zadnja izmjena 18:05

Autor: I.L./HRT/Hina

Bad Blue Boysi počeli s navijanjem i paljenjem baklji

Bad Blue Boysi počeli s navijanjem i paljenjem baklji

Foto: Goran Mehkek / CROPIX

Uoči jedne od važnijih Skupština u povijesti maksimirskog kluba, na kojoj će se birati novo vodstvo Dinama, odnosno novi Izvršni odbor i Nadzorni odbor, pripadnici navijačke skupine Bad Blue Boys (BBB) su se okupili ispred hotela Sheraton gdje se održava skupština.

>>> UŽIVO SKUPŠTINA DINAMA

BBB na temelju novoučlanjenih osoba ima sedam članova skupštine, a jedan od njihovih glavnih zahtjeva bit će promjena Statuta i organizacija izbora po principu "jedan član, jedan glas".


Navijači su se ispred hotela počeli okupljati oko 17 sati.


- Na sjednici skupštine odlučuje se o sudbini Dinama za dugo, dugo vremena. Nikad nismo bili bliže da 10+ godina borbe za Dinamo koji je otvoren prema svojim navijačima konačno i dočekamo. Nemoguće je u nekoliko rečenica uopće objasniti koliko je bitno pokazati još jednom koliko nam je stalo da se to i ostvari, poručili su BBB u svom pozivu.

Pozvali su i sve koji će sudjelovati u radu skupštine, kao i one koji će rad skupštine pratiti ispred hotela, da budu dostojanstveni, racionalni i dostojni trenutka koji je pred nama, da budu prije svega gospoda kako priliči svakom Dinamovcu i Purgeru.

Odlučujuća skupština u borbi za vlast u Dinamu počela je u 18 sati, a skupštinari će svojim glasovanjem izabrati stranu koja će u budućnosti voditi klub. S jedne strane je sadašnji predsjednik Mirko Barišić i njegovi ljudi, a s druge strane ljudi odani bjeguncu od hrvatskog pravosuđa Zdravku Mamiću.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!