21:48 / 13.05.2018.

Autor: I.L.K./HRT/gnkdinamo.hr

Dinamovci u euforiji: Vratiti u Maksimir dvostruku krunu!

Nikola Jurčević (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Nikola Jurčević (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Jurčević, kojem je to prvi naslov prvaka na klupi Dinama, nije zaboravio svojeg prethodnika Cvitanovića.
Napravili smo ono što nam je bio imperativ i zadatak, a s druge strane želimo popraviti dojam u zadnje dvije prvenstvene utakmice i u šampionskom raspoloženju dočekati finale Kupa, rekao je trener Nikola Jurčević nakon što je Dinamo matematički osigurao naslov prvaka Hrvatske.

Jurčević, kojem je to prvi naslov prvaka na klupi Dinama, nije zaboravio svojeg prethodnika: Drago mi je zbog svih naših igrača, navijača, cijelog kluba i svih ljudi koji su sudjelovali u osvajanju ovog naslova. Od stručnog stožera, radne zajednice i Uprave kluba. Naravno, ne treba zaboraviti mog prethodnika Marija Cvitanovića koji ima ogromne zasluge u naslovu prvaka.

Ovo je bila teška sezona, ali završila je onako kako smo se svi nadali, istaknuo je kapetan momčadi Arijan Ademi pa dodao: Trebamo odraditi profesionalno ove dvije preostale utakmice pa se pripremiti za finale Kupa i vratiti u Maksimir dvostruku krunu!

S kapetanom se slaže i Mario Gavranović: Idemo odraditi kako treba ove utakmice do kraja pa protiv Hajduka uzeti trofej Kupa. To bi bio najbolji kraj ove sezone!

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!