14:19 / 17.03.2020.

Autor: I.L./HRT

Dinamovce prate putem GPS-a tijekom prisilne pauze

Martin Mayer, Nenad Bjelica (Marko Lukunic/PIXSELL)

Martin Mayer, Nenad Bjelica (Marko Lukunic/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Igrači su odgovorni i ispunjavaju svoje programe, tvrde iz Dinama.
Igrači GNK Dinamo svoje treninge odrađuju individualno, sukladno naputku kluba koji je uveo posebne mjere opreza zbog epidemije uzrokovane koronavirusom. Osim što je prva momčad poslana u svojevrsnu izolaciju, isti naputak primijenjen je na sve ostale selekcije kluba.

Prije odlaska u izolaciju, igrači su dobili posebne programe kojih se moraju pridržavati u pismenom i video obliku koji su im sastavili i prezentirali kondicijski treneri Martin Mayer i Karlo Reinholz.

- Jasno je kako ne smiju trenirati u grupi već samostalno i to je nešto na što smo inzistirali. Odgovorni smo ljudi i znamo da je zdravlje najvažnije. Nije problem otići u Maksimir na trčanje ili na Jarun, ali isključivo samostalno i bez socijalnih kontakta, rekao je Martin Mayer koji otkriva kako su programi napravljeni za svaki dan treninga u izolaciji, a naglasak je na trčanje, vježbe snage i istezanja.

Ono što su prvotimci Dinama napravili tijekom prisilne pauze bilježi se na GPS uređajima za monitoring koje nose sa sobom na treninzima.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!