Dinamova legenda i mlada zvijezda predstavile novi dres

04.11.2022.

11:40

Autor: HRT/HINA

Nova treća garnitura Dinamovih dresova

Nova treća garnitura Dinamovih dresova

Foto: GNK DINAMO / Screenshot

Aktualni prvak Hrvatske Dinamo predstavio je danas novi dres, točnije prednastavljena je nova treća garnitura. Dres su predstavile dvije desetke, legendarni Marko Mlinarić te mlada zvijezda Modrih Maritin Baturina.

- Nova garnitura dresova simbolički je spoj Dinamovih zlatnih generacija romantičarske momčadi iz 1982. godine i sadašnjeg naraštaja. Dres zlatne boje je na neki način „hommage“ generaciji koja nas je oduševljavala, dečkima koji su 1982. godine u velikom stilu osvojili naslov prvaka. Na leđima dresa, odmah ispod ovratnika, ušiven je i logotip posvećen 40. obljetnici zlatne generacije s istaknutim brojem 82. Dio je to serije akcija koje je klub tijekom 2022. pripremio povodom „okrugle“ godišnjice, poručili su iz Dinama. 


Premijera zlatnih dresova bit će na utakmici 16. kola SuperSport HNL-a između Dinama i Šibenika, u nedjelju 6.11. u 17:10 sati na stadionu Maksimir.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!