14:33 / 03.11.2020.

Autor: I.L./HRT

Dinamo osnovao zakladu Nema predaje i uplatio milijun kuna

-

-

Foto: - / -

Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras bit će upraviteljica zaklade.
U Maksimiru je u podne službeno predstavljena Dinamova zaklada Nema predaje. Glavni ciljevi zaklade su promicanje jednakosti, jednakih mogućnosti i ravnopravnosti te pružanje pomoći na temelju socijalne solidarnosti, a hrvatski je prvak za početak rada zaklade donirao milijun kuna.

- Dinamo je i do sada bio vrlo aktivan na humanitarnom i socijalnom planu i s mnogo smo uspjeha obavili neke zadaće koje su bile pred nama. Ovo nas posebno veseli jer je to organizirani pristup, njegovanjem tih vrijednosti koje su od koristi za cijelu zajednicu. Do sada je osvojeno 60 trofeja, to je zapanjujuća brojka. Bio bih slobodan i rekao da je ovaj čin osnivanja zaklade nova medalja i novi trofej, ravnopravan gotovo svim trofejima koje smo osvojili. Trudit ćemo se da zaklada ispuni svoju svrhu, rekao je predsjednik Dinama Mirko Barišić.

U zakladu će se moći uključiti svi navijači i zainteresirani pojedinci ili organizacije koje se žele baviti humanitarnim radom i promovirati jednakost i jednake mogućnosti.

Predsjednica Uprave Dinama Vlatka Peras bit će upraviteljica zaklade.

- Cilj nam je da nogomet bude pristupačan svima. Da svi imaju iste mogućnosti. Pomagat ćemo one kojima je to najpotrebnije. Pozivam one koje voli Dinamo i koje rade u humanitarnom radu, da podrže rad zaklade, rekla je Peras.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!