10:44 / 04.11.2018.

Autor: HRT

Dinamo: Mamić nije izbačen, to su laži!

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako je iz članstva kluba Dinamo izbačen Zdravko Mamić iz kluba su demantirali tu informaciju.
Nakon što je Udruga Dinamo to smo mi objavila kako je iz članstva kluba Dinamo izbačen Zdravko Mamić, Zoran Mamić i Damir Vrbanović iz kluba su su demantirali tu informaciju. GNK Dinamo demantira sve navode iz javnog priopćenja udruge „Dinamo to smo mi“ koji su se pojavili u medijima. Članak 19. Statuta GNK Dinamo navodi kako je Izvršni odbor jedino tjelo kluba koje donosi odluku o brisanju članstva iz kluba, a Izvršni odbor nikada nije donio odluku da se Zdravko Mamić isključi iz članstva kluba, stoji u priopćenju. Iz kluba također objašnjavaju kako "prošlog tjedna" nitko nije izvršio uvid u registar članova kako se navodi u priopćenju te slijedom toga niti jedna informacija iz priopćenja nije točna. Naposljetku, ne znamo kome je u interesu širiti dezinformacije u trenutku kada se GNK Dinamo priprema za jednu od najvažnijih utakmica u novijoj povijesti kluba, na kraju su napisali i z Dinama. Dinamo će u četvrtak na rasprodanom Maksimiru dočekti Spartak iz Trnave u Europskoj ligi. U slučaju remija ili pobjede Dinamo će osigurati dugo iščekivano europsko proljeće.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!