11:50 / 11.04.2020.

Autor: HRT

Dinamo donirao 200 tisuća kuna bolnici u Mostaru

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Foto: - / PIXSELL

Sveučilišna klinička bolnica Mostar objavila je popis donacija, a među njima se nalazi i GNK Dinamo s iznosom od 200 tisuća kuna.
Sveučilišna klinička bolnica Mostar objavila je popis donacija uplaćenih u borbi protiv koronavirusa, a među njima se nalazi i GNK Dinamo s iznosom od 200 tisuća kuna.

Hrvatski nogometni prvak ranije je donirao za bolnice u Zagrebu i dva sanitetska vozila za raspolaganje zdravstvenom sustavu u ukupnom iznosu od milijun kuna.

Također, nogometaši i stručni stožer Dinama su, odvojeno od uprave i skužbenih klupskih kanala, prikupili 122.500 eura za donaciju bolnicama.

Bolnici u Mostaru s 50 tisuća eura ranije je pomogao je košarkaš Bojan Bogdanović koji se također nalazi na popisu donatora.

- Ovim putem, još jednom, u ime svih djelatnica i djelatnika SKBM-a, zahvaljujemo svim donatorima s kojima naša borba protiv pandemije, a za opću zdravstvenu situaciju, postaje lakša, efikasnija i brža, stoji u priopćenju bolnice.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!