Deschamps: Nisam potpuno zadovoljan

06.06.2022.

23:34

Autor: K.L./HRT

Didier Deschamps

Didier Deschamps

Foto: HTV / HRT

Izbornik francuske nogometne reprezentacije Didier Deschamps nije bio potpuno zadovoljan s remijem protiv Hrvatske u utakmici Lige nacija koja je večeras odigrana na Poljudu.

- Nisam potpuno zadovoljan. Pozitivan sam, ali nisam potpuno zadovoljan. Imali smo nekoliko prilika, moglo je biti i 2:0. Izgubili smo koheziju na kraju, no rezultat je na kraju sasvim zadovoljavajući, rekao je Deschamps.

Osvrnuo se na promjene u ekipi, ali i odgovorio na kritike francuskih novinara koje se tiču novog sistema igre.

- Bilo je puno promjena, često kritizirate novi sistem koji sam donio, ali mislim da je ovo najbolje za njih jer igraju na najboljim pozicijama. Napadački smo možda mogli biti bolji, ali pripremamo se za svjetsko prvenstvo, pa može još biti promjena, rekao je Deschamps.
 
Hugo Lloris
je ovog puta bio na klupi.

- Vratar Maignan je bio odličan i sretan sam što imam dva izvrsna vratara.

Francuska je ponovno pala u završnici.

- Mislim da je tu zaslužna i Hrvatska, ojačala je. Mi smo izgubili ravnotežu, malo zbog umora, ali i zbog promjena. Nije izlika, ali izgubili smo dva igrača, imali smo manje automatizma, tako da i u tome treba tražiti razloge pada. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!