Lovrić nakon potpisa za Osijek: Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku!

16.02.2022.

09:18

Autor: HRT/NK Osijek

Kristijan Lovrić

Kristijan Lovrić

Foto: NK Osijek / press

Osijek je jučer na spektakularan način završio prijelazni roku u HNL-u. Doveli su jednog od najboljih igrača lige Kristijana Lovrića iz Gorice, s njim idu po naslov, obostrana je to želja.

- Što reći, još uvijek sam u nekakvom šoku i ne mogu vjerovati da se ovo danas dogodilo! Kada sam dolazio, pričalo se da bi nešto moglo biti na stadionu, ali ovo ni u najluđim i najljepšim snovima nisam mogao zamišljati, rekao je na početku predstavljanja oduševljen dočekom krilni napadač. 


Svjestan je Kristijan svih očekivanja koja su u Osijeku ovim činom „narasla do neba“. Takav kapitalac posljednjeg dana prijelaznog roka poruka je navijačima: 


- Još sam pod dojmom svega, Osijek je sigurno barem stepenica više za mene u karijeri. Nadam se da ću opravdati povjerenje ljudi u Klubu i svih navijača i da će sve biti u najboljem redu, rekao je Lovrić te najavio nešto što cijeli Osijek sanja: 


- Hvala Osijeku, što je prepoznao mene kao pojačanje za titulu i mogu vam samo reći da ću dati sve od sebe da grad na Dravi dobije dvije titule.

Kristijan Lovrić i Nenad Bjelica

Kristijan Lovrić i Nenad Bjelica

Foto: NK Osijek / press

Zahvalio je Lovrić i bivšem klubu, te naglasio kako nije došlo do teže ozljede i da se vraća na terene već idući ponedjeljak:


- Želim zahvaliti sada već bivšem klubu Gorici jer su mi omogućili da sam došao ovdje. Nadam se da ću već u ponedjeljak biti na treningu jer ozljeda koju sam zadobio u prošlom kolu nije teža. Naravno da mi neće biti potrebno puno prilagodbe, to su sve pravi dečki, poznajem ih s terena,

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!