Dario Šimić zasad ne ulazi u Upravu Dinama

07.03.2023.

17:30

Autor: HRT

Dario Šimić

Dario Šimić

Foto: Slaven Branislav Babic / PIXSELL

U četvrtak se od 18 sati održava Izborna skupština Dinama, a iako se očekivalo da će Dario Šimić već sutra ući u Upravu Dinama, to se ipak neće dogoditi. 

Bivši hrvatski reprezentativac je uz veliku podršku navijača trebao ući u Upravu, ali nakon razgovora s Mirkom Barišićem, do toga zasada neće doći.


- Nisu se stvorili uvjeti za ulazak u Upravu. Najbolje je pričekati da se održi Skupština i vidjeti tko ima vlast i u kojem se smjeru želi ići. Bitno mi je da klub funkcionira, nisam se gurao, samo sam htio dobro klubu, no neću dopustiti da me se prelijeva iz jedne u drugu čašu, rekao je Šimić za Večernji list.


Ipak, postoji mogućnost da uđe u Upravu nakon Skupštine.


Razriješeni član Uprave Dinama Krešimir Antolić u emisiji Nedjeljom u 2 je kazao da se u još u studenom sastao s Dariom Šimićem i pitao ga želi li biti sportski direktor Dinama. Šimić je na to pristao i bio je spreman odmah početi s poslom. 

- Bez neke pretencioznosti Dario Šimić nije profil sportskog djelatnika koji može zamijeniti ono što sam ja radio do sad. Ja sam se u Upravi Dinama bavio stadionskom infrastrukturom, sigurnosti, organizacijom, prodajom ulaznica, rekao je Antolić, koji je tada rekao da vjeruje da će možda i prije skupštine Šimić biti član Uprave.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!