08:13 / 21.09.2019.

Autor: M.M./HRT

Danas odluka o treneru Osijeka

Dino Skender (Igor Kralj/PIXSELL)

Dino Skender (Igor Kralj/PIXSELL)

Foto: - / PIXSELL

Trener Osijeka Dino Skender nakon utakmice sa Lokomotivom rekao je kako pokušava shvatiti kako su izgubili utakmicu u kojoj su dominirali 90 minuta.
U prvoj utakmici 9. kola Prve HNL Lokomotiva je jučer svladala Osijek sa 2:1.

Trener Osijeka Dino Skender nakon utakmice rekao je kako pokušava shvatiti kako su izgubili utakmicu u kojoj su dominirali 90 minuta.

- Mene je sramota sjesti na čelo autobusa i doći u Osijek, rekao je te istaknuo da je zatražio razgovor s predsjednikom kluba Ivanom Meštrovićem.

- Moja moralna obaveza je sjesti s predsjednikom kluba i porazgovarati o svemu i da vidimo što i kako dalje. Previše je tu nesretnih okolnosti i treba vidjeti koji su uzroci. Ne treba bježati ni od odgovornosti, ni od budućnosti. Treba za dobrobit kluba vidjeti što je najbolje, zaključio je Skender.

Na Facebooku se oglasio i klub kratkom objavom de će predsjednik Meštrović danas doći u Osijek i donijeti odluku o treneru.

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube!