Dalić: Za nas je ta priča gotova, Hrvatska je iznad svih

07.06.2023.

19:08

Autor: I.Ž.K./HRT/HNS

Zlatko Dalić

Zlatko Dalić

Foto: Nel Pavletić / PIXSELL

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić osvrnuo se još jednom na incident s Markom Livajom na prvom treningu Vatrenih u Rijeci. 

Izbornik Vatrenih poručio je da mu je žao što je tako ispalo, ali i da je ta priča gotova.

-  Žao mi je što je došlo do ove situacije, ostali smo bez važnog igrača za Ligu nacija. Nažalost, do toga je doveo jedan izolirani incident koji je trajao minutu ili dvije. Mi smo preko glasnogovornika osudili, a i ja osuđujem svako vrijeđanje igrača hrvatske reprezentacije. To sam puno puta rekao, nismo to zavrijedili i za svaku je osudu. Razgovarao sam s Markom nakon toga, pogodilo ga je, razumijem ga. Pokušao sam ga odgovoriti od odluke da napusti reprezentaciju, ali nažalost nisam uspio i zbog toga mi je žao. Razumijem ga i podržao sam ga, kao što sam podržao sve igrače u njihovim prijašnjim odlukama, prenosi HNS riječi izbornika Dalića.

- Ovo što se dešava nakon toga je jedna velika igra, stvari se hoće vratiti na početak kao što je bilo prije šest-sedam godina. Ja se kao izbornik u to neću uvući, niti igrači reprezentacije. Za nas je ta priča gotova, vi znate moj stav: Hrvatska je iznad svih nas i za Hrvatsku moraš puno toga istrpjeti, poručio je izbornik Vatrenih. 

Vijesti HRT-a pratite na svojim pametnim telefonima i tabletima putem aplikacija za iOS i Android. Pratite nas i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram, TikTok i YouTube!